Concurs de dibuix i fotografia del poble

 
Imatge Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF)
Concurs de dibuix i fotografia del poble
per Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF) - dimarts, 14 abril 2015, 17:18
 

Benvolgudes famílies,

Tots els alumnes del centre, com cada any, han participat al concurs de dibuix i fotografia del poble que organitzem.

Cada curs dibuixa o fotografia un indret de Besalú. Amb tots aquests dibuixos i fotografies, preparem una exposició a St. Julià, que visitem amb els nostres alumnes en horari lectiu i que està oberta al públic durant el cap de setmana.

Horari de visita obert al públic:

Divendres 17 d’abril de 16:30 – 19:00

Dissabte 18 d’abril de 10:00 – 13:00

Diumenge 19 d’abril de 10:00 – 13:00

Aquest curs hem valorat d’introduir un canvi a l’hora d’escollir els guanyadors, que esperem que us engresqui, tant a les famílies com als alumnes, i que faci que us animeu a visitar l’exposició.

Tots aquells que visitin l’exposició podran votar els dibuixos i fotografies que creguin que mereixen ser els guanyadors. Només caldrà que, en entrar a St. Julià, demanin als alumnes de 5è voluntaris, que són els encarregats de vigilar l’exposició, que els facilitin una butlleta i que la dipositin a l’urna pertinent.

El proper dilluns 20 d’abril, farem el recompte de vots i sabrem quins són els premiats pel jurat popular.

El mateix dilluns a la tarda, es reunirà el jurat format per dos representants de l’ajuntament, 2 representants de l’AMPA i 2 representants de la gent gran, per decidir quins són els dibuixos i fotografies guanyadors. El vot del jurat popular serà un vot que s’afegirà a la votació de la resta de membres del jurat.

Creiem que d’aquesta manera apropem aquest concurs a les famílies i us donem opció a participar-hi.

L’entrega de premis es farà el dia de St Jordi en horari lectiu i, a posteriori, es penjaran els resultats a la Plataforma perquè tothom pugui veure els treballs guanyadors. A més, una vegada desmuntada l’exposició, es penjaran els dibuixos i fotografies guanyadors a l’entrada de l’edifici.

Esperem que us animeu a visitar l’exposició ja que com a claustre creiem que és molt lluïda i que és una bona manera de veure què implica ser institut escola.

Atentament,

Claustre IE Besalú