Jornada solidària 2015

 
Imatge Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF)
Jornada solidària 2015
per Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF) - divendres, 17 abril 2015, 15:41
 

El proper divendres 24 d’abril celebrarem la Jornada Solidària d’aquest curs.

La finalitat d’aquest jornada és la de promoure entre els nostres alumnes els valors de solidaritat, esportivitat, cooperació,…

Hi haurà les següents activitats:

-          Tallers de zumba, bàdminton, jocs tradicionals i jocs de taula (alumnes de cicle mitjà, superior i ESO)

-          Competicions de futbol, bàsquet i tennis taula (alumnes de cicle superior i ESO)

-          Cursa solidària (alumnes de cicle inicial, mitjà, superior i ESO)

-          Concurs de triples (alumnes de cicle superior i ESO)

Per participar als tallers i competicions cal que els alumnes portin un 1kg d’aliment que es recollirà abans de començar. Tots els aliments que recollim es donaran la Banc dels Aliments.

En el cas de la cursa solidària cada alumne/a haurà de buscar-se un padrí que el patrocini i pactar amb ell/a l’aportació econòmica que farà (quantitat fixada o bé aportació per volta). Dels diners recollits, la meitat es donaran a Besalú Solidària i l’altra meitat es quedaran al centre per ajudar a aquells alumnes que més ho necessiten (material, sortides, activitats, ...). Cal tenir present que quan pensem en fer una aportació econòmica estem parlant d’aportacions simbòliques perquè tothom hi pugui posar el seu granet de sorra.

Com tots els dies de celebració, al centre hi haurà un ambient de festa. Hi haurà animació i música al llarg del matí. Les activitats començaran a les 9:15 i acabaran a les 12:30.

Recomanem que tots els alumnes vinguin amb roba esportiva i calçat còmode.

Els alumnes més petits de la casa, els d’infantil, només participaran a la jornada fent d’espectadors i animadors a la cursa solidària. Si volen poden col·laborar portant aliments que podran dipositar a unes caixes que posarem a l’entrada de l’edifici.

A més, coincideix aquesta activitat amb la campanya “Cap nen sense bigoti” del Banc dels aliments. Per aquest motiu, posarem un punt de recollida bricks de llet a l’entrada de l’edifici per tothom qui vulgui participar-hi.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració!