Exposició de dibuixos i fotografies 2015

 
Imatge Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF)
Exposició de dibuixos i fotografies 2015
per Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF) - dilluns, 20 abril 2015, 22:27
 

Us volem agrair moltíssim a tots els familiars i amics dels nostres alumnes que heu visitat l'exposició i heu dedicat una estona a omplir una butlleta de votació.

L'exposició ha estat un èxit! Avui hem fet el recompte de vots. Ha estat una feinada perquè hi havia un total de 341 butlletes i a cadascuna 21 noms a tenir en compte.

De totes maneres, estem molt contents de la feinada, ja que el nostre objectiu era implicar a les famílies i aconseguir un bon nombre de visitants. Per tant, hem de dir que l'hem acomplert  i, de fet, molt per sobre del que esperàvem.

Fins poc abans de les cinc de la tarda hem estat fent el recompte de vots perquè a les 17:30 s'ha reunit el jurat i necessitàvem saber quin era el vot del jurat popular. 

Com ja sabeu, el dijous 23 celebrarem els Jocs Florals i llavors sabrem quins han estat els dibuixos i fotografies guanyadors!

També volem agrair als alumnes de 5è, a les famílies i a la tutora l'organització dels torns de vigilància de l'exposició, ja que sense tots aquests voluntaris no hagués estat possible.

Una vegada més, moltíssimes gràcies a tots!