THE CHANGE, tot un esdeveniment!

 
Imatge Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF)
THE CHANGE, tot un esdeveniment!
per Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF) - dimarts, 19 maig 2015, 16:09
 

Divendres passat, després de veure l'assaig general, tot i que no hi havia llums, ni fum,... ja vam pronosticar que l'espectacle dels nostres alumnes seria un èxit.

De tota manera, no ens imaginàvem l'allau de públic que va haver-hi. Us fem saber que es van vendre unes 500 entrades! Vam obrir la guixeta a les 20:30 i ja hi havia cua! Us estem molt agraïts ja que sense aquesta resposta per part dels alumnes i famílies del centre, l'espectacle no hagués estat el mateix.

Creiem que The Change no només era una bona ocasió per poder veure la feina que fan els nostres alumnes a educació física. Es va convertir en un espectacle dels que pots anar a veure per gust i on els actors transmetien un missatge de forma alta i clara.

 

Destacar el final tan emotiu que va fer que tots els presents estiguéssim orgullosos i contents de formar part de l'Institut Escola.

Felicitar de tot als alumnes per la feina feta i a en Pep per anar al capdavant!

També agrair les col·laboracions desinteressades d'en Jaume Tané i la Laura Romero, de la resta de professors i de l'Ajuntament i els seus treballadors.

Per si en voleu saber més us adjuntem l'enllaç al blog de la Laura Romero que ha fet una entrevista a en Pep i hi ha penjat alguna fotografia més.

En breu nosaltres penjarem més fotografies i vídeos.

Gràcies!

(Editat per Reporter general de l'IE Besalú - Missatge original enviat el dimarts, 19 maig 2015, 13:37)