DINAMITZACIÓ DE PATIS

 
Imatge Reporter general de l'IE Besalú (PROF)
DINAMITZACIÓ DE PATIS
per Reporter general de l'IE Besalú (PROF) - dimarts, 29 setembre 2015, 16:28
 


Aquest curs escolar comencem un nou projecte anomenat dinamització de patis. El projecte el portaran a terme els alumnes de 3r d'ESO aprofitant la nova assignatura curricular de "servei comunitari". Els destinataris seran els alumnes d'educació infantil i educació primària que tindran l'oportunitat de gaudir de diferents jocs i activitats que els seus companys més grans els hi hauran preparat.

Els objectius d'aquest projecte són:

- Fomentar el joc i la bona convivència al centre.

- Ampliar el repertori de jocs i activitats dels alumnes.

- Potenciar l'ntercanvi intergeneracional.

- Fomentar la participació activa i responsable en el centre per part dels alumnes d'ESO

L'activitat es portarà a terme cada dilluns a l'hora del pati. Els alumnes de 3r ESO proposaran diferents jocs populars repartits per tot el pati. A més, també hi haurà el servei de bibliopati, on els alumnes podran llegir diferents contes. 

És important remarcar que es vol conservar i potenciar el caràcter de joc lliure de manera que els alumnes podran anar en el joc que més els hi agradi o bé continuar jugant amb els seus amics i amigues independentment de les activitats proposades. 

Cada mes es canviaran les activitats per tal que a final de curs l'alumnat hagi après i viscut noves experiències educatives.

Els jocs d'aquest mes seran les quatre cantonades, frisbee, les deu passades, earthball, la bomba, caniques i el mocador (podeu veure en el mapa adjunt la distribuició dels jocs).