NO ET QUEDIS EL CANVI (CAMPANYA DE CÀRITAS GARROTXA)

 
Imatge Reporter general de l'IE Besalú (PROF)
NO ET QUEDIS EL CANVI (CAMPANYA DE CÀRITAS GARROTXA)
per Reporter general de l'IE Besalú (PROF) - dimecres, 9 desembre 2015, 16:33
 

PINTADA DE GUARDIOLES

El dissabte dia 5 de desembre a 2/4 de 12 del migdia, a la Plaça de la Llibertat de Besalú, va tenir lloc la PINTADA DE GUARDIOLES, dins la campanya NO ET QUEDIS EL CANVI promoguda per CÀRITAS GARROTXA, secció de Besalú. 

Durant aproximadament una hora, una vintena d'alumnes de l'Institut Escola SALVADOR VILARRASA de Besalú van estar pintant unes guardioles de terrissa, que durant un mes estaran ubicades en diferents botigues i comerços de la vila, perquè tothom que vulgui hi deixi el canvi de les seves compres o hi faci aportacions. Aquests diners van destinats a CÀRITAS GARROTXA per contribuir a la seva acció solidària envers les persones més desfavorides.

Del 5 al 9 de desembre, les guardioles han estan exposades al baixos de Can Cambó (al Carrer Major).  

TRENCADA DE LES GUARDIOLES

El dissabte 9 de gener de 2016 es farà, també a la Plaça de la Llibertat a les 12 del migdia, la TRENCADA MASSIVA DE LES GUARDIOLES i es comptaran els diners obtinguts, que es lliuraran a la secció garrotxina de Càritas. 

Agraïm la col·laboració a la UNIÓ DE BOTIGUERS i COMERCIANTS DE BESALÚ, que han assumit el cost de les guardioles i la pintura, i també a l’Institut Escola Salvador Vilarrasa, a l'Ajuntament de Besalú, als voluntaris besaluencs de Càritas Garrotxa i al Sr. Carles Oller, president de l'entitat garrotxina. Moltes gràcies a tots! 

Membres de Càritas GarrotxaAlumnes pintant guardioles