VI Jornada Solidària

 
Imatge Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF)
VI Jornada Solidària
per Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF) - dijous, 12 maig 2016, 19:41
 El proper dijous 20 de maig celebrem la VI Jornada Solidària


Els alumnes de 3r d’ESO, amb la col·laboració de l'assemblea de delegats (Cicle Superior i ESO), han organitzat tot un seguit d'activitats esportives i lúdiques amb la finalitat de recollir aliments i diners. Els aliments recollits es donaran al Banc dels Aliments i els diners es repartiran a parts iguals entre una ONG d'ajuda als refugiats de Síria i el centre. Els diners que es quedaran al centre es destinaran a ajudes econòmiques per a les famílies que més ho necessiten.


És una jornada pensada perquè hi participin tots els alumnes del centre:


ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL

De totes les activitats programades, els/les alumnes d’educació infantil i de cicle inicial participaran a uns tallers que inclouran una cursa que es farà en un petit recorregut dins del centre. Per participar a aquests tallers, caldrà que cada nen/a col·labori portant un quilo d'aliments.


ALUMNES DE CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR I ESO

Pel que fa a la resta d’alumnes, primer es faran uns tallers internivells i després la cursa solidària. Igual que els alumnes més petits, per participar als tallers, caldrà que cada alumne/a porti un quilo d’aliments.

A l’hora de fer la cursa, es delimitarà un recorregut pel recinte i els alumnes hauran de fer-hi les voltes que puguin en un temps determinat. Tothom ho farà al seu ritme, caminant o corrent.

Per aquest motiu, els alumnes tindran un carnet de participació a la cursa que cal que ompliu amb els/les vostres fills/es i anoteu com hi voleu col·laborar. La primera cosa que heu de fer és pensar qui serà el seu padrí per la cursa. Poden ser pare o mare o bé un altre familiar o amic. La implicació d’aquest padrí és la de fer una aportació econòmica per a la participació del seu fillol/a a la cursa. És molt important que entengueu que estem parlant de quantitats simbòliques. Només es tracta que cada família hi pugui posar el seu granet de sorra.

Hi ha dues formes possibles de fer aquesta aportació:

- Pactar amb el vostre fill/a un preu per volta i una vegada s’hagi dut a terme la cursa sabreu la quantitat que haureu d’aportar.

- Pensar una quantitat econòmica fixa independentment del número de voltes que facin.

Cal que els alumnes retornin el carnet omplert abans del dimarts 10 de maig i la setmana següent es retornaran els carnets amb la quantitat final a aportar i el termini per fer-ho.


Esperem que el proper dijous dia 12 sigui un fantàstic dia dedicat a l’esport i la solidaritat. 

Necessitem que ens ajudeu a engrescar als vostres fills/es i a transmetre tots aquests valors.