Una vegada més l'IE Besalú és solidari!

 
Imatge Reporter general de l'IE Besalú (PROF)
Una vegada més l'IE Besalú és solidari!
per Reporter general de l'IE Besalú (PROF) - dimarts, 24 maig 2016, 07:10
 


El passat divendres 20 de maig tots, alumnes i professorat, ens vam deixar la pell per una bona causa.

Després d’haver-nos vist obligats a canviar la data a causa del mal temps vam tenir un dia fantàstic de sol i sobretot de molta calor. Però la calor no va ser una excusa i des dels més petits fins als més grans vam participar a la 6a Jornada Solidària amb tota la nostra il·lusió.

Alumnes voluntaris de 3r i 4t d’ESO van preparar tallers per la resta d’alumnes. Tot girava entorn als jocs i l’esport. Cada alumne havia de portar 1kg d’aliment per fer la seva aportació. Amb aquest petit gest vam recollir 241kg d’aliment!

Recordeu que de forma paral·lela el centre es va convertir en punt de recollida de llet per la campanya “Cap nen sense bigoti”. En aquest cas vam recollir 268l de llet! Fantàstic!

Tant els aliments com la llet s’han donat al Banc dels Aliments i aquests són els encarregats de fer-los arribar a les famílies que ho necessiten de la zona.

A la segona part del matí hi va haver la cursa solidària. Aquí sí que tots vam suar de valent. A aquesta activitat hi van participar els alumnes des de 3r de Primària fins a 4t d’ESO. Tots els participants tenien un carnet i s’havien de buscar patrocinadors que fessin una donació simbòlica per volta o bé una aportació única. En aquests moments estem fent la recollida i encara no podem dir-vos la quantitat recollida. Quan us n’informem aprofitarem per explicar més detalladament en què els destinarem.

No tenim paraules per agrair als alumnes i famílies la seva col·laboració. És fantàstic veure com tot un centre de més de 400 alumnes dedica tota una jornada a una activitat solidària i ho fa amb tanta energia. Gràcies a tots!

Per acabar us deixem amb imatges de les diferents activitats que es van dur a terme.

Taller de percussió:


Jocs tradicionals i jocs de taula:


Torneig de futbol:


Taller de Zumba i de circ:


Activitats Educació Infantil i Cicle inicial:


Cursa Solidària: