ART A L'AULA - 5è

 
Imatge Reporter de CS de l'IE Besalú (PROF)
ART A L'AULA - 5è
per Reporter de CS de l'IE Besalú (PROF) - dijous, 7 abril 2016, 13:31
 

El passat mes de febrer, els alumnes de 5è vam fer una activitat molt interessant. L'Enric Solanilla, pintor d'Olot, va venir a ensenyar-nos la tècnica que fa servir per pintar pas a pas amb pintura acrílica. 

Ens van regalar una carpeta amb tot tipus de material!! Una carpeta amb colors de pintura acrílica, pinzells, una carpeta de fulls en blanc, fang, una paleta,... A més, ens va gravar TV Olot!!

Aquesta iniciativa ha estat creada per FONSDART Galeria, amb el patrocini de la Fundació Bancària "la Caixa" a través del seu programa Educaixa. És un projecte inèdit d'acostament de l'art a les escoles i que es basa en portar la pràctica artística a les mateixes aules, a través de tres aspectes fonamentals de tot aprenentatge: observar, aprendre i crear. S'adreça als alumnes de 5è de primària.

Tant les obres realitzades pels artistes com pels alumnes  formaran part d'una exposició -amb el corresponent catàleg- que, de forma itinerant i de setembre a desembre de 2016, visitarà les escoles que han pres part en el projecte, per acabar amb una exposició pública final a Olot.