INTERNET SEGURA DE TU A TU

 
Imatge Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF)
INTERNET SEGURA DE TU A TU
per Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF) - dijous, 28 maig 2015, 10:47
 

Sis alumnes de 3r ESO (Clara Ceva, Martí Gainza, Júlia Martínez, Irene Pastor, Albert Pérez i Camila Tipan) han realitzat tres sessions de formació en centre sobre internet i mesures de seguretat.

Durant aquestes sessions formatives els ha acompanyat Josep Ortiz, de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra, que els ha preparat per poder traspassar aquesta informació als seus companys i companyes de 1r ESO.

Els alumnes de 1r ESO han valorat l'activitat positivament, sobretot el fet que siguin els seus companys més grans que els alertin sobre els perills d'internet i les mesures de seguretat a l'hora d'utilitzar les xarxes socials.

Els formadors (els alumnes de 3r ESO) també destaquen aquesta proximitat amb els companys i companyes de 1r ESO ja que això els ha permès parlar més còmodament d'alguns temes. Troben que és una activitat molt profitosa i que als seus companys i companyes de 1r ESO els ha interessat bastant.

Recomanen als alumnes que el curs vinent faran 3r ESO que s'animin a dur a terme aquesta activitat perquè, alhora que és divertida, permet aprendre moltes coses.