PROJECTE ESCOLA BRESSOL-1r ESO

 
Imatge Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF)
PROJECTE ESCOLA BRESSOL-1r ESO
per Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF) - dimecres, 18 novembre 2015, 18:16
 

Un any més els alumnes de secundària estan en  contacte amb els nens i nenes de l'escola bressol.

Aquest  trimestre els alumnes de 1r d'ESO, des de l'àrea de tecnologia, construeixen uns metal·lòfons que després  portaran a l'escola bressol on oferran un petit concert i els deixaran per jugar i experimentar.

Dins del projecte es fan diferents visites als dos centres. 

A finals d'octubre l'alumnat de 1r d'ESO va visitar l'escola bressol. Allà els esperaven els nadons i monitores amb moltes ganes d'ensenyar-los els seus instruments musicals. Durant l'estada els en van mostrar molta varietat i algun dels metal·lòfons dipositats per l'alumnat del curs anterior. A les imatges es pot endevinar la fressa i l'alegria que van compartir. 


El dijous 5 de novembre els nadons de l'escola bressol ens van visitar i van compartir una estona de feina al Taller amb els alumnes de 1r d'ESO. Tot ho trobaven gran i gros, però la relació entre petits i grans va ser formidable. Els metal·lòfons ja començaven a estar afinats i de fons alguna melodia ja acompanyava amb encert les escenes de joia d'uns i altres. 


El projecte culminarà amb una visita a l'escola bressol, abans de Nadal, on els alumnes portaran els metal·lòfons construïts i faran un petit concert als més petits. 

Més endavant us explicarem com ha anat!!!