3/14/16 EL DIA PI

 
Imatge Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF)
3/14/16 EL DIA PI
per Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF) - divendres, 11 març 2016, 21:56
 

Amb un grup d’alumnes de 4t d’ESO hem aprofitat els últims dies de classe del trimestre que ens quedaven per treballar el nombre PI, donat que el dia 14 de març es considera el dia PI.

La idea ha estat, a partir d’una proposta inicial, que tot el grup d’onze alumnes fes, utilitzant una presentació del Google DRIVE, un treball on poguessin anar prenent nota de tota la informació que poguessin referent a aquest nombre.

Tant els alumnes com la professora considerem l’experiència molt positiva ja que han aconseguit treballar de forma conjunta, amb molt bon ambient a l’aula, han repassat continguts treballats anteriorment i d’altres de nous.

Remarcar que, com a professora, el que més m’ha sorprès és la capacitat que han mostrat d’incorporar el llenguatge matemàtic en les seves converses quotidianes, per a fer broma o per plantejar situacions personals properes.

Fins i tot s’han animat a junts construir un gran nombre a la pista!


De tot cor els felicito perquè m’han permès gaudir amb ells de molt bones estones.

Us convidem a què consulteu el material que han preparat, amb el qual, de ben segur, podreu recordar conceptes coneguts i alhora aprendre’n algun de nou.

Presentació EL DIA PI