Treball de síntesi 3r ESO

 
Imatge Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF)
Treball de síntesi 3r ESO
per Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF) - dijous, 31 març 2016, 08:26
 

Abans de Setmana Santa els alumnes de 3r d'ESO varen deixar de fer classe normal i es van centrar en el treball de Síntesi, que és un treball que es fa en grup, és interdisciplinar i que permet avaluar la maduresa de l'alumnat en relació als objectius del curs i l'adquisisicó de les competències bàsqiues que es treballen a 3r d'ESO.


L'objectiu  del treball era fer un Fulletó Informatiu sobre les Ruïnes d'Empúries i els Aiguamolls de l'Empordà. Per aquest motiu el dimarts vàrem visitar aquests dos llocs.

En el fulletó, que després es va imprimir en tamany A3, hi havia una sèrie de requisists: Calia que hi hagués un eslògan, tres codis QR un dels quals havia d'enllaçar amb un video que ells havien fet en anglès.. , horaris i preus dels llocs visitats....


La valoració que han fet alumnes és molt positiva, els agrada treballar en grup, amb 4 dies han tingut la feina feta i no han fet el típic treball, si no un fulletó que ells han hagut de dissenyar i que els  ha permès poder ser molt creatius.


Aquí teniu algunes fotos del dia de la sortida.