XERRADA MARATÓ DE TV3

 
Imatge Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF)
XERRADA MARATÓ DE TV3
per Reporter d'ESO de l'IE Besalú (PROF) - dimarts, 20 desembre 2016, 10:37
 

Aquest curs, i relacionat amb el tema de la Marató d'enguany que tractava sobre l'ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, la Sílvia Pagès i la Neus Verdaguer ens van venir a fer una xerrada sobre l'ictus.

La Sílvia Pagès és una noia que quan tenia 17 anys (ara en fa dotze) va tenir un ictus a causa d'una malaltia congènita (una malformació en una de les venes del cervell). Ella i la Neus Verdaguer, la seva cosina, van decidir escriure un llibre (SI NO HI HA DEMÀ) per poder explicar la seva experiència.

Van tenir la sort que Bojan Krkic (exjugador del Barça) els va pagar íntegrament la primera edició d'aquest llibre solidari. Així, tots els diners recaptats en la venda del llibre (9000€) van anar destinats a l'AFANOC (Associació de Famílies i Amics de Nens i Nenes Oncològics de Catalunya).

Quan van saber, però, que la Marató de TV3 d'aquest any estava dedicada a l'ictus i altres malalties cerebrals, han encetat un projecte per fer xerrades als intituts, escoles, ... I els diners de la venda dels llibres d'aquesta segona edició els destinaran a la Marató 2016.

Volem agrair-los que ens hagin ofert la possibilitat de compartir la seva experiència i conèixer de primera mà la vivència del que comporta tenir un ictus.

Molta sort en el vostre projecte!


Resultat d'imatges de si no hi ha demà llibre

Resultat d'imatges de si no hi ha demà llibre