TALLERS DE PLÀSTICA

 
Imatge Reporter de CS de l'IE Besalú (PROF)
TALLERS DE PLÀSTICA
per Reporter de CS de l'IE Besalú (PROF) - dimecres, 11 octubre 2017, 20:02
 

Aquest trimestre, durant l’hora de plàstica, aprofitarem les tardes de dimecres per barrejar-nos nens i nenes de 5è i 6è en cinc grups diferents. Al llarg d’aquest primer trimestre treballarem el pintor postimpressionista Van Gogh.

Cada mestre de cicle superior (Quim, Vanesa, Anna, Dolors i Helena) li pertoca un taller i cada setmana rebrà un grup diferent d’alumnes. En aquests tallers treballarem:

-          L’autoretrat. Haurem de plasmar un dels autoretrats que va fer aquest emblemàtic pintor.

-          Colors càlids i freds. Com bé sabem, Van Gogh és conegut pels seus paisatges. Per tant, en aquest taller treballarem els paisatges pintant dos de diferents, un utilitzant colors càlids i l’altre colors freds.

-          Quadre cooperatiu. Gràcies a la participació de tots els membres del grup crearem un quadre conjunt. Cada nen o nena haurà de plasmar una part d’un quadre per després ajuntar cada una d’aquestes parts i formar el quadre sencer.

-          Quadre en relleu. A partir d’una bola de pòrex i plastilina, plasmarem un quadre de Van Gogh. D’aquesta manera, obtindrem una obra de Van Gogh amb relleu.

-          Perspectiva. També, farem un treball en anglès relacionant les obres amb els títols en aquesta llengua i després dibuixarem un dels quadre utilitzant la perspectiva.


Cliqueu la imatge per veure més fotos

(Editat per Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF) - Missatge original enviat el dimecres, 11 octubre 2017, 17:30)

(Editat per Direcció de l'IE Besalú (ED) (PROF) - Missatge original enviat el dimecres, 11 octubre 2017, 19:59)