ENGLISH DAY

 
Imatge Reporter de CS de l'IE Besalú (PROF)
ENGLISH DAY
per Reporter de CS de l'IE Besalú (PROF) - dimecres, 23 maig 2018, 16:55
 

Curs: 6è

Durada: Els tres trimestres.

Objectius:

. Dedidar una jornada a la llengua anglesa

. Gaudir d’una trobada amb els alumnes del mateix nivell de totes les escoles de la Garrotxa

. Practicar les diferents destreses de la llengua: speaking and listening), reading and writing

. Realitzar diferents activitats lúdiques : jocs amb la llengua anglesa

.Donar molta importància a la part oral treballant una obra de teatre.

 

Descripció de l’activitat:

La trobada anual de l’ English Day es dur a terme a finals de maig. Aquest dia és la festa de cloenda de tot el treball que s’ha anat realitzant al llarg del curs.

El projecte s’inicia el setembre amb l’elecció d’un parell de mascotes que representaran la jornada d’aquell any. Les mascotes es fan en relació a un tema que es proposa anualment. Enguany han estat esports de països on la parla sigui amb llengua anglesa.

Després de la votació on line de totes les mascotes, la  guanyadora serà la protagonita de l’ story on line que s’anirà redactant i continuant per torns amb les diferent escoles.

Abans de començar la redacció de la història cada escola penja a la web una petita descripció de la seva escola , grup classe i foto dels alumnes amb la mascota finalista o guanyadora.

Paral.lelament es va preparant l’obra de teatre “English People in England” que també es farà l’últim dia. Es reparteixen les escenes i els protagonistes per les diferents escoles. A totes 10 escenes hi han els mateixos personatges i cada escola tria quins fan d’actors. L’obra de teatre comença amb l’escena 1 i surten els nou actors durant uns 10 minuts i llavors es para l’obra i pugen els 9 actors de l’altra escola i continuen l’escena 2,  i així successivament de manera que totes les escoles surtin representades.

Al llarg del curs es van treballant també diferents estructures gramaticals i vocabularis que seran necessaris pel jocs que es faran el matí . Molts d’aquests jocs es practiquen abans a les aules per poder treure’n més profit el dia de la trobada.

Aquest serà el segon any que alumnes de 3r i 4t d’ ESO del centre faran el servei comunitari durant la trobada. Aquest faran de monitors ajudants dels mestres i professors durant la  realització  dels jocs del matí.